krypande känsla

Vet inte vad det är men tål inget längre hatar när inget händer hatar när löften bryts jag vet jag ser allt svart och vitt.

kritisera mig inte för jag bitts.

hela mitt liv har jag fått höra saker om mig..  hemma dög jag inte för för min mor var jag för tjock så länge som jag kan minnas har hon sakt vad tjock du är eller ska du verkligen ta den kakan. eller när jag tyckte jag lykades med något så vare inte tillräckligt bra. dock har hon aldrig brytt isg om mera än att jag fått g i skolan det enda bra.

men skolan därimot har aldrig stöttat eller hjälpt mig. varför tror ni tjejerna var rädda för mig varför mamma tror du jag bara hade ida som vän jo varför mamma blev du kallad offta för jag slogs. och vad i helvete gjorde ingen något. jo jag slogs för killarna mobba mig för jag var knubbig eller för jag inte kunde läsa dom lättaste meningarna. ja mamma kunde du tänkt tanken någon gång varför din dotter får upp en dubbelt så stor kille på en hängar hur hon lyckas ta en boxare med bara muskler in i ett skåp och låste in honom. mamma tänk någon gång varför jag slog killarna varför jag fick mina utbrått. varför tror du jag  slängde böcker,välte bord, kasta stolar på lärarna. jo svaret blir ni som skulle finnas där för ett barn mamma och lärarna ni sa det växer bort.

men ändå var du tillsammans med tjelle den mannen för så jag är så oerhört rädd för fulla människor. jag är rädd för spriten. räcker med en öl i purjo så är jag rädd att han ska bli som tjelle. du skulle bytt lås och skyddat mig istället lämna du mig ensam med denna man långa stunder.  inte ens när han slog talriken i mitt huvud så den gick u 3 delar sa du något. ja jag vet att du var tvungen jobba. och dagen du lämna honom fick jag bo hos fredrik. ja du lämna bort mig istället för att kasta ut honom. du tog aldrig mig i din famn och lova att allt skulle bli bra.
ett tag var fredrik där för mig minns så matten han och sofia hjälpte mig med. men det är minnen honoom träffar jag inte förens på någon begravning.

så tvinga dom mig byta skola. till en skola som var för värstingar med massa problem. ja du mamma blev det bättre då? svara mig då. nä du det blev värre jag dejta den ena efter den andra höjdaren det blev bara värre. och du hjälpte mig inte. nej den enda läraren som funnits är du hellena men du svek mig sen så du räknas inte längre som god. på den nya skolan blev med bråk jag fick slut på dom med att bli ihop med skolans värsting. ja du  undrar varför och svaret blir var bättre att vara i hans våld så skolan slapp bli lidande. men när jag talade om vad han hade gjort så reste du dig från sängkanten och gick efter den dagen litar jag fan inte på dig. du gick ut ur mitt rum och i samma stund dörren stängdes bakom dig så stängdes dörren om förtoende.
jag minns den dagen du hitta mappen med dikter och stirra på mig där dom låg ut spridda. ja mamma jag ville dö jag har varit nära att ta steget ut.

men sen kom gymnasiet och inte ens där hjälpte du mig inte ens lärarna. nä ni drog undan den där jävla mattan.
så vid 3e året så drog jag.. den dagen jag stog med pluset i handen så blev jag kall. jag tänkte älskade lilla barn hur i helvete ska jag kunna skydda dig från allt ont. svaret kom på någora sekunder jag kommer aldrig bli som dig mamma. visst jag beundrar dig på att du aldrig vart beroende av någon.

jag kommer första gången någon av mina pojkar säger att han har slagit mig eller han säger si eller så att fixa möten mina pojkar ska inte vara rädd för att gå till skolan. dom ska inte vara rädda för vägen till och från skolan. och jag kommer alltid lyssna på dom och tro på dom.

sist du var här mamma så prata vi lite sen blir du tyst ungefär som du vet hur sårad jag är.
ibland undrar jag om du kommer göra buster lika illa. eller nä vetu du behandlar buster med ånger och ångest du överbeskyddar honom och uppfostrar honom som om det var vi båda som var så små.

säger bara en sak kritisera inte mig för jag bitts jag orkar intre längre. jag vill vara mig själv vad spelar det för roll om jag är knubbig eller om allt inte är perfekt.
huvudsaken är väl att man mår bra och är lycklig.

och snart kommer min födelsedag inte en till då jag blir besviken och ledsen. då får jag utbrått. så vet ni inte hur ni ska hanskas med mig dra då långt bort. vill ni inte lära känna sanna mig så dra stick och framförallt knip igen käfften.

händelser

igår kväll började jag måla hallen blå. ser idag i ljus att jag måste dra över en gång till. så det blir kvällens sysselsättning.
annars idag ska vi städa balkongen och greja där och göra fint.

fick mail igår om att första inlämningsuppgiften är godkänd så känns bra. nu letar jag böcker som en toka.

fyller även år på torsdag och undrar vad jag ska få och hur vi ska fira.. har ide torka.

vill ha skatteåterbäringen med.. de kommer nog nästa vecka.

en onsdag

Igår var jag på stan med mamma. fick ett par laddor och sandaler till teo även kortbyxor till honom. jag fann en bikini så nu är jag hot mama igen skratt.
sen efter det hämta prujo upp mig och rasmus och vi åkte till bauhaus och köpte blå färg och tapeter. så nu ska jag sätta tapeter och måla blått i hallen.
tror jag börjar med köket faktist.

har börjat plugga med. ska idag om rasmus tilllåter mig läsa första saken och skicka in svaren på frågorna. så den blir avklarad.

så uderbart med värken ramus låg o sin söta 5myror är fler än 4 elefanter boodysut i vagen och jollra och skratta så folk titta ner i den. där ligger en tjockis och tog ler åt allt. han trivdes med bara fötter och värmen.

teo han älskar att får psringai  sina kortbyxor och söta kortärmanden.
så här såg barnen ut igår sö söta.


en tids tänkande

jahap tänker jag vad har hänt.. jag går fortfarande och är förbannad på min pappa hur har man mage att vifta åt sin dotter och säga att hon inte är ävld något om hon inte pratar spanska. fan farsan du kan svenska,tyska,engelska och spanska duger inte det varför ska jag anpassa mig varför kan inte du? svaren kommer jag aldrig få för du är tjurigare än en åsna. så detta var sista gången vi sågs. hoppas dina adnra 3 barn finns där för dig.sen jag flytta till sverige för 18år sen så har du inte vart här en enda gång. känns inge bra.

och jag och purjo som diskuterar att man inte kan bryta med folk som ej bryr sig... jag verkar ha något fel programerat för jag vill inte träffa min far mera. jag kände inget sist jag var där.. jag kände ingen sorg när vi flög hem kände bara sorgen över att lämna mallorca. mallorca trivs jag på. men pappa nej jag är förbannad på dig.... hoppas du hör av dig nu när ud fått barnens födelseuppgifter men tror ej det.


sen sitter jag här på tisdag är ett 2 timmars långt möte om skolan.. vill ju konsentera mig går inte om rasmus är vaken.. så blir väl tajkon så vågar mig nästan inte iväg.
för vad äre för ide att börja studera när man måste göra 1 månads praktik och jag inte kan göra den för min kära man inte kan/vill vara hemma med rasmus. vill att han ska säga självklart är jag hemma när du ska praktisera. nä det är bara hans jobb som är viktigt och pengar oj vi förlorar så mycket på en månad oj oj. inte verkar han bry sig om mina jobb planer nä jag kanske ska gå hemma hela livet. om du vill det så säg det så jag vet vad du vill.
nä du kan inte prata känslor och sådant som det kan bli konflikter av. hur i helvete våga du dejta mig ännu mindre skaffa barn med. du visste redan då att jag har skinn på näsan och säger precis vad jag tycker och tänker.
men när man säger något till dig så blir du stum och hlet stel.. ungefär som du stänger av och går undan och tror att tystnaden läker alla sår.. men ack vad fel du har... inga sår läker så. för att mina sår ska läka måste jag få prata och skrika och gråta.. men får ju inte itllfället då du inte kan prata om dina fel och brister. ibland kan jag undra hur du vågade dig hem igen efter att jag kom på dig på nätet. hur i helvete våga du lägga dig breve din gravida fru.. att du våga. hade jag gjort något sådant hade jag inte vågat visa mig jag hade överöst med gåvor och fixat semester och visat min ånger nä du la dig bredvid mig och fråga dagen efter varför jag var tjurig.. du tror allt är läkt men det är det ej du tror att bara för jag inte nämner det så är allt ok...

ibland vill jag ta wookpannan och drämma tilldig så några celler hamnar rätt. prata med mig för fan snart äre juni du vet vad jag sa om slutet av juni.. då äre hej då för oss om du inte pratar med mig...stöd mig så ska jag stödia dig i dina drömmar och planer. går ej att köra envägs trafik!!!

Mallorca vistelse

jahap nu har vi vart där.
var as dåligt väder utom en dag. då passade barnen på att leka i sanden och springa i vattenbrynet även bada i poolen.
att träffa papa var med blandade känslor. visst han är min far aldrig gjort mig fysiskt illa utan bara med komentarer. den välbekanta.
 -pratar hon spanska: pappa
- nej det gör hon ej: mamma
- det ska hon göra: pappa fnyser sen och viftar med handen

kännsa inte som jag duger om jag inte pratar flytande spanska. blev så lendsen så blev stum.. visste inget.. visste bara att detta gör jag ej om... spelar ingen roll.

visst mallorca åker jag gärna till igen men inte för att träffa pappa...
mina barn har en bra morfar i jonas och så kommer det förbli..
visst blev jag ledsen när jag såg hans tårfylda ögon på flygplatsen när han lämnade av oss där.. men vad skulle jag göra åt det. han drog ju så fort.

 teo hade roligt i sanden med buster.



i natt reser vi

jahap teo sover rasmus tar en poweer nap nu.
ska snart natta honom på riktigt. snart lägger sig purjo med.. bara jag kvar då med rasmus..
inatt kl halv 3 ringer klockan... då ska vi klä på oss sen packar purjo bilen och jag ammar rasmus han brukar ändå äta då. sen sätter vi på rasmus strömpor spänner fast honom i bilstolen och på med täcket sen in i bilen då tar vi på teo strumpor och in i bilen med täcket. sen bäre av till radhuset där vi möter upp mamma jonas och buster.

vi kommer lbi familjen folk inte vill sitta bredvid bara för våra barn. skratt...

längtar så efter pappa... och vill så visa honom barnen...

mamma ska ringa idag igen vi harj u inte fått tagi  honom.. mamma tror han är tjurig över bröllopet... men då jävlar skällerj agp å honom.. skiter i om han inte fattar. skratt.. nu ska jag åter gå till amelia och kolla till teo.... sen äre snart dax för tven tills rasmus vill äta... behändigt med amningen... skratt....

vi ska kolla på piloten har vi lovat teo och buster.. hoppas piloterna är med på det ;9 brukar inte vara några problem.

silver helvete

att folk inte fattar om man ber om en önskelita så håll er till den annars be inte om någon lista.

om ni vet att mamman i familjen hatar tenn/silver föremålen osm tavlor,bestick,sparbössor ja dom kliska dop sakerna köp dom då inte. det skapar bara problem i familjen.

det var 1 person som handla utinfårn önskelistan hon vet vem hon är. restrerande som bad efter den sket i den så be inte om en igen för kommer ingen
kallam ig om ni vill för otaksam för det är jag nog. men varför ska ni slösa era pengar på saker jag anser är skit och fula som kommer antingen kastas eller läggas långt in i källaren? en bra fråga. dock får jag inte kasta skiten för min man så blir en låda vardera till pojkarna...

dessa ten/silversaker frammkallar sådan kräkrefelks på mig så tål odm inte.
dom som var där såg mycket väl efter packet öppningen hur jag gick från lgad mamma till en super snäst iriterande mama osm bara ville få bort alla och vara ifred. men gick ju inte för förm in man får man inte beo m kvittot när det gäller sådant en annan femma om det ärk läder som är försmå.

inte bara att jag från vi öppna paket tycker nmankalaset blev förstört utan dom drä silver sakerna frammkalla bråk mellan mig ochmin man.


så kallam ig otaksamm är van att höra sådant. för tydligen får man inte visa sitt miss nöje när man får saker.
så ge mig för fan inget om ni inte vill höram in förbannade åsikt sen. gäller även dig purjo.

söndags bestyr

Igår hade vi namnkalas.
inte bara att kärelkspajen inte räkte så fick panikgöra en ny. utan när vi kommer till lokalen med en arg rasmus en busig teo så är inget gjort. trodd väl i min fantasi att muggarna servetterna tallrikar och bestik skulle vara på buffen men men fick panik göra allt. var så förbannad så skrek bara åt purjo när teo bajsat att nu fixar du det fort.
en bestämd kille vid paketöppning.
image19

inte bättre blev det heller purjo skämta när vi fixade om sin pappa han hoppades åke skulle dyka upp men han gjorde ej det.

när vi skulle bära tillbax sakerna så tog det sådan tid för 2 kassar att komma till lägenheten att jag höll på att få spel...inför de flesta gästerna spotta jag och fräste mot purjo.. kani nte ta sån jävla tid när alla som skulle till lägenheten tar en sak var endå fick jag och barnen stå och vänta...
sen försviner han igen.. jippi blir kvar själv med alla.....

sen står vi i köket och packar upp sakerna rasmus fick frågar då fick du kvittot så vi kan byta en eller båda bestiken men nej blev svaret. sen frågar jag i vilken sopptunna jag då får kasta dom ta inte illa upp nu men tål inte doptavlor silverbestik guld hjärtan. sa senast söndagen innan namnkalaset till lena att jag inte ville ha ett halsband i guld till rasmus. men han fick ett endå.. funderar på pantbanken.. dom kommer aldrig ha på sig dessa inte förens dom är 10 och sätter på sig sjävl men vilekn 10årig kille ivll ha ett hjärta. och vilekn grabb vill ha på sitt urm när han är äldre en dopram eller en kista i silver.. hade morsan sakt detta är ditt hade jag sakt bra då säljerj ag ksiten. hatar det.. mår fan illa av det. men enligt purjo får man inte beo m kvitto och byta sakerna. nä för då är man inte tacksamm. nä men då är jag väl inte det. varför kan man ite få saker man vill ha/behöver som en filt till vagnen,dumbo,skor. enda vi fick som vi ville ha var sommarkläder tack linda

sen när alla hade gott så fort som attan tar han spöna och går...

och idag har han inte en gott upp kl är 12 över... det kliar så i mina fingrar. och han undrar varför jag är stressad och har ont i magen och äter dåligt... skratt

Teos rum + namnfest stök

idag ska mycket göras men orkar inte ens hälftenp å grund av huvudvärken och purjo jobbar. suck

nu är endå teos rum klart rasmus sov 1 timme så blev så glad så...
så här blev det.

image16image17image18

han bara älskar det...

Målar vecka

Jahap litet tag sen jag skrev.
samma dag jag köpte ny vagn såldes den gammla. kanon bra.

vi har målat teos rum vitt och grönt. väntar på djungel dekårerna nu.... borde komma idag.... han fick en ap stol av mormor igår han blev super glad.

nu ståre i till namnkalaset som bara den.. har fått hem all mat så i morgon kommer jag nog bo i köket känns det osm.. purjo vet fortfarande inteo m han jobbar i morgon.. ännu har han inget att köra ut.. så serl just ut men vi får se..  får nyklarna till lokalen i morgon så då skare duks och grejas.


RSS 2.0